Werkplaats

Moderne werkplaats

 

Mooren Auto beschikt over een eigen werkplaats welke is ingericht met de modernste apparatuur. In combinatie met de expertise van onze monteurs zijn wij in staat elke reparatie snel en deskundig uit te voeren. Storingen aan uw auto verhelpen wij efficiënt met behulp van professioneel uitleesapparatuur.

 

werkplaats_811.png

 

Onderhoud

In onze werkplaats kunt u naast reparatie terecht voor uw onderhoudsbeurten en seizoenscontroles. Bij kleine onderhoudsbeurten controleren onze monteurs uw auto op de meest essentiële punten zoals lichten, remmen, vloeistoffen, ruitenwissers en de schokdempers. Ook voor een (last-minute) APK Keuring bent u bij Mooren Auto aan het juiste adres.

 

Leenauto

De medewerkers van onze werkplaats helpen u graag weer snel en veilig op weg. Echter is het niet altijd mogelijk om een reparatie uit te voeren terwijl u wacht. In dat geval kunt u altijd gebruik maken van één van onze leenauto’s.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Bekijk dan onze verschillende services op de website. Indien u een vraag heeft van technische aard kunt u ons bellen op 071-33 198 67. Wij bekijken dan of een direct bezoek aan de werkplaats nodig is, of dat u een afspraak kunt maken voor een later tijdstip.